justatypicalday.blogg.se

En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv.

Pensionärsvarning!

Publicerad 2012-11-15 12:27:00 i Allmänt,

Då har det hänt mig också, jag har hamnat i kupongträsket. Pinsamt eller inte?
Kom på mig själv att jag hade samlat en hel hög med rabattkuponger i köket. Varför? Jag som alltid har tyckt att det är näst intill pinsamt att lämna fram dessa små kuponger, men nej då nu gör jag det gladerligen.
Varje måndag är det lycka när alla reklamblad ramlar in i brevlådan. Jag lusläser dem och så fram med saxen och klipper ut de små rackarna. Här ska det tjänas pengar! Men gör man det egentligen? Känns som jag handlar sånt som jag inte hade gjort annars bara för att det är billigare. Och att springa runt till en massa olika butiker i stället för att köpa allt i en och samma tar ju en massa tid också. Hmm, vad har hänt med mig måste bli ett stopp på detta snart.
Förra veckan var jag uppe i stan och shoppade lite kläder. Var då inne på Kapp Ahl och köpte mig en kofta som jag hade haft ögonen på länge men tyckt var alldeles för dyr, men ibland måste man unna sig lite. Dagen efter så fick jag ett sms från samma butik att de hade kundklubbsdag och man fick 25% på ett helt köp. NEJ!!!  Vad gör jag nu, hur kunde jag missa detta och så himla typiskt. Äh här gäller det att vara lite fräck tänkte jag och cyklade upp till stan igen, in i butiken och förklarade snällt att jag faktiskt ville ha min rabatt. Detta var inte så populärt och tanten i butiken muttrade lite men till slut fick jag hela 99 kronor tillbaka!!! Wow vad ska jag göra nu för den lilla pengen jag hade tjänat? Men jag behövdeinte tänka så länge utan då trippade jag snabbt in på Indiskan och fick med mig några ljuslycktor hem (de kan man ju inte ha för många av). Nöjd med mitt köp cyklade jag hem och självklart har jag samlat på mig fler kupongen sedan dess...
Igår fick jag tipset om att ladda ner ICA och Coops appar på min mobil. Kanon man behöver inte ens ta fram saxen och klippa kuponger mer utan de lägger sig rakt in på ditt kort. Kan det bli bättre?
Så vad är det som har hänt med mig, kanske dax att köpa en sån där dramatenvagn snart, leopardmönstrad i så fall.
Pensionärsvarning eller inte...?

Kram J
 

Om

Min profilbild

Jessika

En helt vanlig tjej som ibland har lite funderingar och tankar om livet. En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv. Om min familj, mina vänner och lite allmänna intressen som kan dyka upp i min vardag. Ja helt enkelt vad som helst...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela