justatypicalday.blogg.se

En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv.

Jag kan, jag vill och jag vågar!!!

Publicerad 2014-10-30 17:00:05 i Allmänt,

Efter att ha blivit mer eller mindre tvingad att gå 6 månader på ”vuxendagis” (jobbcoaching) fick jag äntligen igenom av arbetsförmedlingen att gå en starta eget utblidning. 

Med tusen tankar i skallen och halvt livrädd om vad jag hade gett mig in på, kan jag nu bara konstatera att det har varit en helt fantastisk lärdom.

Trodde aldrig jag skulle sätta mig på skolbänken igen och tom börja plugga bokföring!!! Jag hatar siffror och bara tanken på moms % och allt annat som gäller att räkna kryper det i hela kroppen på mig. Så behöver jag säga att det har varit många nätter med mardrömmar om dessa siffror, budgetar och kalkyler. Men skam den som ger sig... Det gick till slut att få mig att förstå. Jo jag vet jag är blond men inte helt dum ;-)

Att börja plugga igen och få nya ”klassisar” har varit skitroligt. Att umgås med så många olika människor från så många olika nationaliteter har bara varit positivt och spännande. Alltid någon ny galenskap varje dag, diskussioner som spårat ut både till det bättre och sämre. Ibland har jag fått smått frispel på några, men oftast har vi varit ett glatt gäng som sporrat och hjälpt varandra. Vi har ju alla haft samma mål som har gått där. Att jag sen har fått smeknamn som både "Barbie" och "Bambie" kan man ju undra varför, men det bjuder jag på ;-) 

Att våga ta steget att starta upp ett eget företag är nog ett av de största besluten jag tagit i mitt liv. Men tack vare vänner, familj, klasskompisar och en otroligt bra lärare som trott på mig ska jag nu äntligen förverkliga min dröm som jag har haft i många år. Och jag känner mig faktiskt ganska stolt över mig själv för att jag kan, jag vill och jag vågar!!!

Kram J

 
 
 
 

Om

Min profilbild

Jessika

En helt vanlig tjej som ibland har lite funderingar och tankar om livet. En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv. Om min familj, mina vänner och lite allmänna intressen som kan dyka upp i min vardag. Ja helt enkelt vad som helst...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela