justatypicalday.blogg.se

En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv.

Inför resan...

Publicerad 2014-01-30 13:15:27 i Resor,

Ja då bär det snart av mot mot Alperna och Zell am See. Äntligen!!! Som jag har längtat och planerat in i det sista. Det har varit så mycket som måste klaffa och få att gå ihop, om jag skulle kunna få ta ut ledighet så länge t ex. Men allt är fixat och bekräftat att det är okej nu.
Tidigt på lördag morgon bär det i alla fall av. Flyg från Kastrup mot Wien och sedan till Salzburg, därefter blir det buss och sedan tåg mot Zell am See. Lång resa men det är det värt.
Vi har fått en perfekt billig lägenhet mitt i centrum som ska ha en underbar utsikt över sjön, och även över bergen. Kan liksom inte bli bättre. Jag ska bara njuuuuuta hela tiden! Ibland behöver man bara komma bort ett tag och samla krafter så att man klarar av vardagen igen när man kommer hem. Bara få vara helt bekymmerslös.
Så var det dax att så smått börja packa allt man behöver med sig. Inte för mycket, men det är ju så svårt. Har börjat plocka fram alla kläder jag vill ha med mig, men känns som om jag måste utesluta minst hälften. Hmm kan bli tufft läge. Och nu när jag står och tittar på mina klädhögar så inser jag att allt är bara svart!!!? Vad hände där liksom? Vilken fantasi man har. Det enda som skiljer sig från mängden är min skidjacka som tittar ilsket fram i sin ceriserosa färg, och undrar om den har kommit fel. Nä skärpning Jessika bättre kan du din tråkmåns!!!
Okej nytt försök igen då och sortera bort lite... :-(
 
Ha en fortsatt bra dag!
Kram J
 
( Självklart är det fritt fram att komma ner och hälsa på)
 

Om

Min profilbild

Jessika

En helt vanlig tjej som ibland har lite funderingar och tankar om livet. En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv. Om min familj, mina vänner och lite allmänna intressen som kan dyka upp i min vardag. Ja helt enkelt vad som helst...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela