justatypicalday.blogg.se

En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv.

Borta bra men hemma bäst...?!

Publicerad 2014-02-28 15:25:57 i Resor,

I det här fallet så stämmer det absolut inte!!! Ibland undrar jag varför man utsätter sig för en så lång resa när man vet hur jobbigt det är att komma hem och anpassa sig till vardagen igen. Man känner sig bara helt tom i huvudet och kroppen är bara trött. Från att ha gått upp kl 7 varje morgon i flera veckor utan problem, ligger jag nu bara kvar i sängen o slappar och känner inte för att göra något. Inte heller är det kul att titta ut genom fönstert och mötas av grått trist väder och bara grannhuset mittemot. Jaja, livet har sin gilla gång och snart är man väl tillbaka till verkligheten igen. Får väl drömma mig bort lite då och då... :-)
Fast lite hopp finns det allt ändå, för nu har vi en massa planer som snurrar i skallen hela tiden. Flytta till Österrike för gott, köpa lägenhet, hyra ett hus, pensionat mm. Stora steg, men ibland måste man våga, och det känns bara så spännande.
Innan vi åkte hem från Zell am See tog vi en liten weekend i Salzburg, vilket nog var rätt så bra. Bara tog det lugnt och strövade runt och kollade in sevärdheter, åt och drack gott. Salzburg är en otroligt vacker liten stad som jag gärna besöker flera gånger. 
Nä men det är väl dax för mig att rycka upp mig lite, är ju ändå fredag. Ikväll blir det lite festligheter med mina vänninor - vin och en massa tjejkackel, kan det bli bättre?
Ha en fortsatt trevlig helg på er alla!
Kram J
Kitzbühel-Hahnenkamm- Die Streif
 Salzburg
 Salzburg

Om

Min profilbild

Jessika

En helt vanlig tjej som ibland har lite funderingar och tankar om livet. En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv. Om min familj, mina vänner och lite allmänna intressen som kan dyka upp i min vardag. Ja helt enkelt vad som helst...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela