justatypicalday.blogg.se

En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv.

Kitzbühel 2015

Publicerad 2015-02-05 13:26:00 i Resor,

Äntligen är jag här igen, 3 veckors semester!!! Behöver jag säga att jag har längtat? I lördags kom vi hit och flyttade in i en supergullig liten lägenhet. Kanske inte med världens högsta standard men den duger och ligger nästan mitt i centrum ca 5 min från liften. Sämre kan man ha det.
Tyvärr så drog jag på mig en tradig influensa när vi kom hit och var tvungen att bli sängliggandes första dagen. Inte mycket att göra åt, bara att gilla läget.
Men sen har det bara flutit på här med skidåkning hela dagarna, lite afterski och underlig mat... Ja jag har lite svårt för den Österrikiska husmanskosten, klimp i sopporna och underliga korvar. Man kan ju undra om de själv gillar det?!
Vädert har varit lite si sådär, enda fördelen är att det kommit en massa snö så skidåkningen är super här. Men igår vär det fantastiskt väder så vi bestämde oss för att ta bussen till Pass Turn ca 30 min från Kitzbühel, och sedan åka sidor tillbaka över bergen. Lång dag blev det, och jag kan lova att varenda liten del i min kropp värker idag.
Det bästa med att vara här så länge är att man kan unna sig att bara softa en hel dag, vilket jag gör idag helt i min ensamhet :-) Mysig promenad i byn och nu bara sitta och njuta av friheten, utsikten men en kopp kaffe. Det är så himla tyst och lugnt från all vardagsstress.
Så vad mer kan jag tillägga - Jodå jag har det bra!
Kram J
Kitzbühel centrum
Kitzbühel Hahnenkamm
 

Kommentarer

Postat av: Oslofru

Publicerad 2015-02-05 15:30:25

Wow vilka coola bilder!! <3

Svar: Tack!😊
Jessika

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Jessika

En helt vanlig tjej som ibland har lite funderingar och tankar om livet. En liten blandning av vardagliga saker och tankar i mitt liv. Om min familj, mina vänner och lite allmänna intressen som kan dyka upp i min vardag. Ja helt enkelt vad som helst...

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela